Hinnat & aukioloajat

Hinnat & aukioloajat

Kylpylä on suljettu 15.3.2021 alkaen toistaiseksi

Kylpylä Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja mikä parasta – aina ihanan lämmintä! Tervetuloa!

 

Osta liput!

 

Kylpylän aukioloajat

Ma-pe8 - 20
La-su11 - 20

Aamu-uinti

Ma - pe8 - 11
Vesijumppa ma - pe klo 97 €
10x sarjaliput 65 €
20x sarjaliput 120 €
Aamu-uinnin uintiaika päättyy klo 11

Arkitarjous ma-pe, ei arkipyhisin eikä loma-aikoina

Henkilöhinta10 €
Lapsi 0-3 v.ilmainen

Kylpylähinnat la-su, arkipyhisin ja loma-aikoina

Aikuinen17 €
Eläkeläinen, opiskelija12 €
Lapsi 4-12 v.12 €
Perhe (2 aikuista +2 lasta 4-12v)50 €
Lapsi 0-3 v. ilmainen

Hyväksymme maksuvälineenä kaikki yleisimmät maksukortit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, TYKY-kuntosetelit, Virikesetelit® ja Ticket Mind & Body sekä Ticket Duo -kortit, ePassin ja Eazybreakin.

Avustajalupa

– Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman sisäänpääsyn puiston alueelle ja pääsee maksutta avustettavan kanssa laitteisiin ja kohteisiin.
– Vammainen henkilö voi osoittaa avustajan tarpeensa EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muusta asiakirjasta tai selvityksestä. Puisto myöntää avustajaluvan sitä tarvitsevalle vammaiselle henkilölle myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella.
– Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun, rannekkeen tai hänellä on jokin muu lipputuote. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle.
– Avustajan tulee pääsääntöisesti olla täysi-ikäinen. Myös alaikäinen voi toimia avustajana tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C