Hinnat & aukioloajat

Hinnat & aukioloajat

Kylpylä Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja mikä parasta – aina ihanan lämmintä! Tervetuloa!

Osta liput!

Aamu-uinti, ei arkipyhisin

Aamu-uinti ma - pe

8 €
10x sarjaliput 75€
20x sarjaliput 140€

Ma - peklo 8 - 11 (koulujen loma-aikoina klo 8 - 10)
Vesijumppa klo 9
Aamu-uinnin uintiaika päättyy klo 11Loma-aikoina aamu-uinnin uintiaika päättyy klo 10

Arkitarjous ma-pe, ei arkipyhisin eikä koulujen loma-aikoina

Henkilöhinta12 €
Lapsi 0-3 v.ilmainen

Kylpylähinnat la-su ja arkipyhisin / koulujen loma-aikoina

Aikuinen18 €
Eläkeläinen, opiskelija14 €
Lapsi 4-12 v.14 €
Perhe (2 aikuista +2 lasta 4-12v)56 €
Lapsi 0-3 v. ilmainen

Sarjaliput, voimassa syys-toukokuu

Aikuinen10x sarjaliput 140 €

Lapsi 4-12 v.10x sarjaliput 120 €

Kylpylän aukioloajat

Ma - peklo 8 - 20
La - suklo 10 -20
Allasosasto suljetaan puoli tuntia ennen kylpylän sulkemista

Hyväksymme maksuvälineenä kaikki yleisimmät maksukortit, Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum), Virikesetelit (Edenred), Tyky+ -setelit (RJ), SmartumPayn, ePassin, Eazybreakin, Edenred Payn ja Edenred-kortin. HUOM. Maksu paikan päällä, ei ennakkomaksuja.

Uimataidottomien ja alle 10-vuotiaiden lasten tulee olla 18 vuotta täyttäneen valvojan seurassa. Kaikkien kylpylään ja vesipuistoon saapuvien on lunastettava pääsylippu.

Avustajalupa

– Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman sisäänpääsyn puiston alueelle ja pääsee maksutta avustettavan kanssa laitteisiin ja kohteisiin.
– Vammainen henkilö voi osoittaa avustajan tarpeensa EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muusta asiakirjasta tai selvityksestä. Puisto myöntää avustajaluvan sitä tarvitsevalle vammaiselle henkilölle myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella.
– Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun, rannekkeen tai hänellä on jokin muu lipputuote. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle.
– Avustajan tulee pääsääntöisesti olla täysi-ikäinen. Myös alaikäinen voi toimia avustajana tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C