Hinnat & aukioloajat

Hinnat & aukioloajat

Kylpylä Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja mikä parasta – aina ihanan lämmintä! Tervetuloa!

Vuosihuolto 18.8.-27.9.2024, kylpylä suljettu (hoito-osasto avoinna)

 

Osta liput!

 

Aamu-uinti 10.6.-9.8.2024 keskiviikkoisin ja perjantaisin

Ke ja peklo 8 - 10
Vesijumppa ke ja pe klo 98 €
Aamu-uinnin sarjaliput
10x sarjaliput 75€
20x sarjaliput 140€
Aamu-uinnin uintiaika päättyy klo 10

Kylpylän aukioloajat 8.6.-11.8.2024

Kylpylä avoinna joka päiväklo 10 - 20
Allasosasto suljetaan puoli tuntia ennen kylpylän sulkemista

Vesipuiston aukioloajat 8.6.-11.8.2024

Vesipuisto avoinna joka päiväklo 11 - 19
Vesipuiston liukumäet suljetaan klo 18.45

Kylpylän ja vesipuiston hinnat 8.6.-11.8.2024

Henkilöhinta (alle 4 -vuotias ilmainen)25 €
Eläkeläinen14 €
Kahden päivän sisäänpääsy Happy Pass
Kaksin verroin hauskempaa! Toisen vesipuistopäivän voit viettää milloin tahansa saman kauden aikana.
37 €
Toisen päivän lippu
Toisen vesipuistopäivän voit viettää vapaavalintaisena päivänä saman kauden aikana. Lipun voit ostaa ensimmäisen käynnin yhteydessä.
14 €
UUTUUS! Tropiclandian kesäkausikortti
Pidä niin paljon hauskaa kuin jaksat! Tropiclandian kesäkausikortilla pääset kylpylään ja vesipuistoon rajoituksetta koko kesäkauden ajan (8.6.-11.8.2024)
109 €
Puuharyhmän kausikortti
Pidä niin paljon hauskaa kuin jaksat! Puuharyhmän kesäkausikortilla pääset kaikkiin Puuharyhmän puistoihin (Tropiclandia, Serena, Puuhamaa, Visulahti) rajoituksetta koko kesäkauden ajan.
Tarkista puistokohtaiset aukioloajat puistojen omilta sivuilta.
129 €

Sarjaliput, voimassa syys-toukokuu

Aikuinen10x sarjaliput 140 €

Lapsi 4-12 v.10x sarjaliput 120 €

Hyväksymme maksuvälineenä kaikki yleisimmät maksukortit, Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum), Virikesetelit (Edenred), Tyky+ -setelit (RJ), SmartumPayn, ePassin, Edenred Payn ja Edenred-kortin. HUOM. Maksu paikan päällä, ei ennakkomaksuja.

Uimataidottomien ja alle 10-vuotiaiden lasten tulee olla 18 vuotta täyttäneen valvojan seurassa. Kaikkien kylpylään ja vesipuistoon saapuvien on lunastettava pääsylippu.

Avustajalupa

– Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman sisäänpääsyn puiston alueelle ja pääsee maksutta avustettavan kanssa laitteisiin ja kohteisiin.
– Vammainen henkilö voi osoittaa avustajan tarpeensa EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muusta asiakirjasta tai selvityksestä. Puisto myöntää avustajaluvan sitä tarvitsevalle vammaiselle henkilölle myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella.
– Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun, rannekkeen tai hänellä on jokin muu lipputuote. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle.
– Avustajan tulee pääsääntöisesti olla täysi-ikäinen. Myös alaikäinen voi toimia avustajana tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C