fi en sv

Varauspalvelu

Varauspalvelu

Alla olevasta linkistä pääset nettisivuille, missä voit tehdä varauksen. Huom! Kesän 2024 varauskanava ei vielä aktiivinen. Tulemme uusimaan osin mökkejä ja osa poistuu käytöstä. Alustava varauskanavan avaus toukokuussa.

Varaa leirintämökki

Varaa 1 päivän Riemulomapaketti Tropiclandia

Top Camping Vaasan majoitusvaraukset ja kyselyt Voit tehdä majoitusvarauksen tai varauskyselyn lähettämällä varauspyynnön alla olevan lomakkeella.

Varauksen tai kyselyn voit tehdä leirintämökeistä ja ryhmävarauksista. Matkailuvaunu ja -autopaikoista ei voi tehdä ennakkovarausta.

Puh. 020- 7961 255

Lomakkeen lähettäminen on varauspyyntö, ei varaus. Varaus astuu voimaan heti kun se on vahvistettu. Vahvistuksen saat sähköpostitse.

Talvella vahvistamme varaukset kuukauden sisällä.

Tutustu myös varaus- ja peruutusehtoihimme!

Huom Rent a tent palvelu poistunut alueelta 2019
Lue ehdot tästä!

  Valitse tulopäivä (Edellytetään)

  Valitse lähtöpäivä (Edellytetään)

  Majoitustyyppi

  MökkiRent a tent

  Henkilömäärä/aikuiset (Edellytetään)

  Henkilömäärä/lapset (Edellytetään)

  Nimi (Edellytetään)

  Katuosoite (Edellytetään)

  Postiosoite (Edellytetään)

  Puh (Edellytetään)

  Email (Edellytetään)

  Privacy Policy

  TOP CAMPING VAASAN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

  Majoitusvuorokausi

  Majoitusvuorokausi alkaa mökeissä kello 16.00 ja päättyy kello 12.00. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina kello 18.00 saakka, ellei myöhemmästä tulosta ole sovittu erikseen.

  Yksityisten asiakkaiden peruutusehdot

  Varauksen voi kustannuksitta peruuttaa, mikäli peruutus tapahtuu viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Myöhäisemmissä peruutuksissa leirintäalueella on oikeus saada korvausta sovitusta hinnasta seuraavasti:
  a) Kun peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen saapumispäivää, perimme toimistomaksun (20€/varaus). b) Mikäli peruutus tehdään saapumispäivää edeltävänä iltana klo 18.00 jälkeen, leirintäalueella on oikeus periä asiakkaalta täysi majoitushinta.

  Ryhmien peruutusehdot

  Ryhmävarauksen voi kustannuksitta peruuttaa: a) kun peruutus käsittää ryhmästä 50 % tai enemmän ja tehdään vähintään 21 vuorokautta ennen saapumista.
  b) kun peruutus käsittää alle 50 % ryhmästä ja tehdään vähintään 14 vuorokautta ennen saapumista. Myöhäisemmissä peruutuksissa perimme maksua seuraavasti: a): 21-14 vrk 25 %
  13-7 vrk 75 %
  alle 7 vrk 90%

  b): 14-8 vrk 25 %
  7-3 vrk 50 %
  alle 3 vrk 90 %