fi en sv

Varauspalvelu

Varauspalvelu

Uutta! Nyt voi varata ja maksaa mökkimajoituksen Top Camping Vaasan leirintäalueelle netissä. Alla olevasta linkistä pääset nettisivuille, missä voit tehdä varauksen.

Varaa leirintämökki

Varaa 1 päivän Riemulomapaketti Tropiclandia

 

Top Camping Vaasan majoitusvaraukset ja kyselyt Voit tehdä majoitusvarauksen tai varauskyselyn lähettämällä varauspyynnön alla olevan lomakkeella.

Varauksen tai kyselyn voit tehdä leirintämökeistä ja ryhmävarauksista. Matkailuvaunu ja -autopaikoista ei voi tehdä ennakkovarausta.

Puh. 020- 7961 255

Lomakkeen lähettäminen on varauspyyntö, ei varaus. Varaus astuu voimaan heti kun se on vahvistettu. Vahvistuksen saat sähköpostitse.

Talvella vahvistamme varaukset kuukauden sisällä.

Tutustu myös varaus- ja peruutusehtoihimme!

Huom Rent a tent palvelu poistunut alueelta 2019
Lue ehdot tästä!

Valitse tulopäivä (Edellytetään)

Valitse lähtöpäivä (Edellytetään)

Majoitustyyppi
MökkiRent a tent

Henkilömäärä/aikuiset (Edellytetään)

Henkilömäärä/lapset (Edellytetään)

Nimi (Edellytetään)

Katuosoite (Edellytetään)

Postiosoite (Edellytetään)

Puh (Edellytetään)

Email (Edellytetään)

Privacy Policy

TOP CAMPING VAASAN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Majoitusvuorokausi

Majoitusvuorokausi alkaa mökeissä kello 15.00 ja päättyy kello 12.00. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina kello 18.00 saakka, ellei myöhemmästä tulosta ole sovittu erikseen.

Yksityisten asiakkaiden peruutusehdot

Varauksen voi kustannuksitta peruuttaa, mikäli peruutus tapahtuu viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Myöhäisemmissä peruutuksissa leirintäalueella on oikeus saada korvausta sovitusta hinnasta seuraavasti:
a) Kun peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen saapumispäivää, perimme toimistomaksun (20€/varaus). b) Mikäli peruutus tehdään saapumispäivää edeltävänä iltana klo 18.00 jälkeen, leirintäalueella on oikeus periä asiakkaalta täysi majoitushinta.

Ryhmien peruutusehdot

Ryhmävarauksen voi kustannuksitta peruuttaa: a) kun peruutus käsittää ryhmästä 50 % tai enemmän ja tehdään vähintään 21 vuorokautta ennen saapumista.
b) kun peruutus käsittää alle 50 % ryhmästä ja tehdään vähintään 14 vuorokautta ennen saapumista. Myöhäisemmissä peruutuksissa perimme maksua seuraavasti: a): 21-14 vrk 25 %
13-7 vrk 75 %
alle 7 vrk 90%

b): 14-8 vrk 25 %
7-3 vrk 50 %
alle 3 vrk 90 %

 

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.