Priser & öppethållningstider

Badet Tropiclandia har allt som familjens vattendjur kan önska: häftiga vattenrutschbanor, vågor, vattenfall, bubbelpooler, exotiska bastun.
Och här är det alltid varmt! – Välkommen!

 

 

Öppethållningstider för badet

Mon - fre8 - 20
Lö - sö11 - 20

Morgonsimning

Må - fre 8 - 11
Vattengymnastik må - fre kl. 97 €
10x seriebiljetter 65 €
20x seriebiljetter 120 €
Morgonsimningens simtid slutar kl. 11

Vardagserbjudande måndag-fredag, ej helgdagar/semestertider (vecka 9)

Pris/person10 €
Barn 0-3 årgratis

Badpriser lö-sö, helgdagar/semestertider (vecka 9)

Vuxen 17 €
Pensionär, studerande12 €
Barn 4-12 år 12 €
Familj (2 vuxna + 2 barn 4-12 år)50 €
Barn 0-3 årgratis

Vi accepterar alla allmänna bank- och kreditkort, Smartum motion- och kultursedlar, TYKY motionsedlar, Virikeseteli®, Ticket Mind & Body och Ticket Duo -kort, ePassi och Eazybreak.

Assistenttillstånd
– En assistent till en besökare som betalar inträde och som behöver personlig stöd får ett avgiftsfritt inträde till parkens område och kan avgiftsfritt åka i attraktionerna.
– En person med funktionsnedsättning kan bevisa behovet av assistent med EU:s funktionshinderkort (där det finns ett A-märke om behovet av assistent) eller med ett annat dokument eller utredning. Parken kan även bevilja assistenttillstånd på basis av bedömning från fall till fall.
– Förutsättningen för beviljande av assistenttillstånd är att den som behöver assistens har betalat för inträde, armband eller övrig biljett. Assistenttillstånd kan huvudsakligen beviljas för enbart en assistent / person.
– Assistent ska huvudsakligen vara myndighetsåldern. Även minderårig kan fungera som assistent på basis av bedömning från fall till fall. Assistenten ska för verkligt kunna fungera som assistent.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Just nu: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C