fi en sv

Tiedustelut

Tiedustelut

Yhteystiedot

Tervetuloa aurinkoiseen Vaasaan! Leirintäalue Top Camping Vaasa ja vesipuisto Tropiclandia sijaitsevat aurinkoisessa Vaasassa luonnonkauniilla Vaskiluodon saarella kävelymatkan päässä toisistaan. Ajo-ohjeet Top Camping Vaasaan on helppo tulla – Vaasan kaupungista kohti Vaskiluotoa n.2 km. Pääteillä on näkyvät ajo-opasteet. Top Camping Vaasa Niemeläntie 1 65170 Vaasa Puh. 0207 961 255 Tee varauskyselyt sähköpostilla, kiitos! [email protected] www.tropiclandia.fi/topcamping
Kylpylä Tropiclandia
Kesäpolku 1 65170 Vaasa Puh. 0207 961 300 [email protected] www.tropiclandia.fi

Yhteydenotto ja varauskyselyt

Oheisella lomakkeella voit ottaa yhteyttä ja tehdä varauskyselyn asiakaspalvelustamme. Täytä lomakkeen kentät ja kirjoita viestisi viestiruutuun. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Löytötavarat

Top Camping Vaasan löytötavarakäytäntö Löytötavarat tuodaan respaan, ja niitä voi tiedustella sieltä tai puhelimitse 020 7961 255. Tavarat säilytetään kauden loppuun saakka, ja arvokkaat tavarat viedään Vaasan poliisiasemalle kuukauden kuluttua löytämisestä. Yhteydenotto ja varauskyselyt Oheisella lomakkeella voit ottaa yhteyttä ja tehdä varauskyselyn asiakaspalvelustamme. Täytä lomakkeen kentät ja kirjoita viestisi viestiruutuun. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti

    Privacy Policy