fi en sv

Tervetuloa Top Camping Vaasa -leirintäalueelle!

Tervetuloa Top Camping Vaasa -leirintäalueelle!

Top Camping Vaasa on avoinna 17.5-1.9.2024

Merellistä ja iloista leirintälomaa Vaskiluodon paratiisisaarella, vain 2 km Vaasan keskustasta. Mahtava ulkovesipuisto ja kylpylä Tropiclandia on vain kävelymatkan päässä. Hurjia vesiliukumäkiä, isot lasten toiminta-altaat ja paljon muuta sisäkylpylässä ja vesipuistossa. Leirintäalueella on mm. polkuautorata ja pomppulinnat lasten vapaassa käytössä.

Huippusuosittu Riemuloma perhepaketti sisältää 1 vrk tai 2 vrk majoituksen camping-alueella oheispalveluineen sekä perheliput Tropiclandiaan. Saatavilla sekä mökkeihin ja caravan vaunuille / autoille. Leirintäpalvelut ovat taas uudistuneet ja tekemistä riittää varmasti koko perheelle!

Riemulomaa koko perheelle!

Tekemistä ja yhteistä kivaa koko perheelle. Vain kävelymatkan päässä alueesta hurjan hauska Vesipuisto Tropiclandia. Huippusuositun Riemulomapaketin saat varattua edullisesti 4 henkilön leirintämökkiin ja nyt myös asuntoautoon tai vaunuun! Voit varata paketin yhdellä tai kahdella majoitusvuorokaudella kylpylällä varustettuna, helppoa ja mukavaa vauvasta vaariin!

Hinta alk. 131,50€ perhe, vrk

sis. hlömaksut 2+2, asuntoauton / vaunun, sähköliitännän sekä 4 kpl rannekkeita Tropiclandiaan

Mökkiriemuloma 1 vrk

Hinta alk. 143€ / perhe

sis. 1 vrk mökkimajoituksen neljälle henkilölle sekä 4 kpl rannekkeita  Tropiclandiaan.

Merellinen ja kaunis Vaasa kutsuu viihtymään!

Tee mökkivaraus netissä, KLIKKAA TÄSTÄ!