Puhtausohjeet

Puhtausohjeet

Puhtaana uimaan

Hyvät puhtaustottumukset vaikuttavat omaan sekä kanssaihmisten terveydentilaan, kylpylätilojen yleiseen siisteyteen ja puhtaustasoon sekä allasveden laatuun.
Peseytymällä hyvin ennen saunaan ja altaaseen menoa sekä noudattamalla annettuja käyttäytymisohjeita saavutatte turvallisen ja viihtyisän uintikäynnin, sellaisen millaisen kylpylä parhaimmillaan haluaa Teille tarjota.

Henkilökohtainen puhtaus!

Kylpylä ympäristönä luo mahdollisuudet henkilökohtaiselle puhtaudelle. Peseytymisen tarkoituksena on varsinaisen lian poistamisen ohella availla ihon huokosia ja päästää rauhaset toimimaan esteettä. Puhdas iho pystyy hengittämään ja pysyy kunnossa.

Tiettyjen ihoalueiden lähinnä kainaloiden ja taivekohtien, sekä hiusten puhtauteen ja erityisesti intiimihygieniaan tulee kiinnittää huomiota ennen saunaan ja altaaseen menoa.
Päänahassa ja hiuksissa on paljon mikrobeja, joten hiukset tulee pestä ennen altaaseen menoa. Lisäksi pitkät hiukset on sidottava kiinni.

Jos jostain syystä ette voi kastella hiuksianne, on teidän käytettävä uimalakkia tai suihkumyssyä. Myssyn tai lakin on peitettävä kaikki hiukset. Tarkoituksena on estää hiusten pääsy uima-allasveteen.
Kylpylässä tulee käyttää puhtaita uima-asuja, joihin tulee pukeutua saunomisen ja suihkussa käynnin jälkeen. Näin vähennätte hikisen ja epäpuhtaan ihon allasvedelle aiheuttamaa likaavaa vaikutusta sekä siivoustyön määrää. Kylpylässä saa käyttää uimashortseja.

Jokainen uima-altaassa kävijä vaikuttaa veden laatuun. Pääosa veteen joutuvasta likakuormituksesta tulee altaassa kävijöiden mukana, joten huolellisen pesun merkitystä ennen altaaseen menoa ei koskaan liikaa korosteta.

Erään tutkimuksen mukaan yksi uimari jättää uima-altaaseen noin 10 min. uinnin aikana noin 15 milj. bakteeria. Näistä ja muista lika-aineista pyritään vedenpuhdistuksella ja siihen liittyvällä desinfioinnilla pääsemään eroon.

Kylpylässä on myynnissä uima-asuja (ei vuokrausta), pyyheliinoja voi vuokrata / ostaa.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C