fi en sv

Välkommen till Top Camping Vasa!

Välkommen till Top Camping Vasa!

Top Camping Vasa är öppet 19.5-3.9.2023. Välkommen!

Top Camping Vasa ligger i en naturskön, lugn omgivning endast 2 km från centrum av Vasa. Man kan promenera till Vattenpark Tropiclandia. Det finns massor att göra för hela familjen! Förutom inkvarteringsservicen har campingplatsen två bastur, Rent A Tent- service, en minibutik, en restaurang, en pub och en solterrass med levande musik och program i juli

Dessutom finns en stor grillterrass och flera grilltak, en rymlig köksbyggnad, cyklar och hobbyredskap till uthyrning, minigolf, ett hoppslott, trampbil, en badstrand, en beachvolley- och badmintonplan, bordtennis samt bl.a. olika temamåltidskvällar i juli.

I det mycket omtyckta familjepaketet glädjesemester ingår 1 eller 2 dygns inkvartering på campingplatsen med därtill hörande service samt familjebiljetter till Tropiclandia. Nu får du paketet på campingplatsen även med vagn eller husbil! Det populära lilleputtåget går via campingplatsen varje dag från och med midsommar.

Semesterskoj för hela familjen!

Gemensamma aktiviteter och mycket skoj för hela familjen. Inom ett gångavstånd från området hittas den garanterat roliga vattenparken Tropiclandia. Med det populära Semesterskojpaketet kan du förmånligt boka en campingstuga, en husbil eller en husvagn för fyra personer. Du kan boka paketet med antingen ett eller två dygns logi, innehållande inträde till vattenparken Tropiclandia för en dag. Enkelt och roligt för både små och stora!

Pris från och med 132,50e/familj/dygn

Innehåller 2+2 personer, en husbil/-vagn, elanslutning samt fyra stycken armband till Tropiclandia.

Stugsemesterskoj 1 dygn

Pris från och med 143e/familj

Innehåller 1 dygns logi i en campingstuga för fyra personer samt fyra stycken armband till Tropiclandia.

Det havsnära och vackra Vasa inbjuder dig att njuta!

Boka din stuga online, KLICKA HÄR!