fi en sv

Monipuolista ohjelmaa Tropiclandiassa

Monipuolista ohjelmaa Tropiclandiassa

Monipuolista ohjelmaa Tropiclandiassa

 

Säät viilenevät, mutta Tropiclandiassa on aina kesä!

Kylpyläparatiisi Tropiclandia tarjoaa monipuolista ohjelmaa jokaisena päivänä.

 

Paras aloitus päivälle

 

Tropiclandia järjestää virkistävän aamu-uinnin arkisin klo 7-10. Ohjattu ja tehokas vesijumppa kaikenikäisille alkaa ma, ke ja pe klo 9, ti ja to klo 8. Vesijumppa on rentouttava ja energinen startti päivälle kaikenikäisille!

 

Edullinen arkihinta Tropiclandiassa

 

Tropiclandia tarjoaa ja jatkaa suositun sekä edullisen kylpyläkäynnin tarjoamisen arkisin klo 10-20 (perjantaisin klo 10-21) välisenä aikana. Arkitarjous on 10 € /henkilö ja alle 4 -vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

 

Virkistävä vauvauinti viikonloppuaamuisin

 

Vauvauinti on koko perheen yhteistä laatuaikaa. Koulutetut ja ammattitaitoiset vauvauintiohjaajat vetävät erilaisia harjoituksia ja laulu- ja leikkituokioiden muodossa +32 asteisessa vedessä. Tropiclandia on Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton suosittelema turvallinen vauvauintipaikka. Kursseja järjestetään ympärivuotisesti.

 

Uimakoulut arki-iltaisin

 

Uimakoulussa lapsille opetetaan uinnin alkeita leikin avulla. Alkeiskurssilla tavoitteena on vähintään 5 metrin uimataito. Jatkokurssilla uimisen harjoittelu jatkuu määrätietoisesti uintitekniikkaa tehostaen. Tavoitteena on 25 metrin uimataito. Tekniikkakurssilla hiotaan eri uintitekniikoita kroolista rintauintiin. Lisätietoja vauvauinnista ja uimakouluista saa kylpylästä.

 

Lasten syntymäpäiväjuhlat

 

Syntymäpäivät ovat aina vuoden kohokohta ja syntymäpäiväpakettien suosio on noussut kovasti. Tropiclandiassa on useita erilaisia synttäripaketteja. Ryhmän vähimmäiskoko on 7 henkilöä (4-12 v). Alle 10 -vuotiailla on oltava valvoja mukana, joka pääsee ilmaiseksi uimaan. Syntymäpäiviä järjestetään joka päivä lukuun ottamatta loma-aikoja.

 

Ravintolapalvelut

 

Kylpylän ravintola tarjoaa erilaisia ruoka-annoksia, kuten pizzoja, wrappejä, ranskalaisia eri lisukkeilla, lasagnea, pyttipannua ja salaattia. Allasbaarissa voi virkistäytyä raikkailla juomilla ja maukkailla herkuilla samaan aikaan kun rentoutuu tropiikin lämmössä.

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.