fi en sv

Potential disruption due to snow and ice from 2AM EET SUN until 11PM EET SUN

Issued:
18. marraskuuta 2017 klo 14:50 (GMT)
Expires:
Lumisadetta
Lauantai 11/18 80%
Lumisadetta
Lumisadetta. Alin lämpötila -2ºC.
Kilpailu

Kilpailu

TROPICLANDIA KILPAILU!

Alkaisivatko jo nämä kylmät ja sateiset kesäpäivät riittää? Onneksi Tropiclandiassa on aina aurinkoista ja +32 astetta lämmintä! Tule siis sinäkin viettämään kunnollista kesäpäivää länsirannikon helmen aaltoihin.

Arvomme kymmenen kappaletta kahden hengen lippupaketteja, joilla voi polskutella koko päivän ja nauttia sitten ruokailusta. Osallistu kilpailuun Facebookissa kommentoimalla ja tykkäämällä, mitä olet mieltä tästä Suomen kesäsäästä. Arvonta suoritetaan kaikkien näin toimineiden kesken keskiviikkona 26.7.2017. Saa myös jakaa kavereille ja tykätä Tropiclandian Facebook sivusta!

Kilpailun tarkemmat säännöt:

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä on Puuharyhmä Oyj, Tornimäentie 10 02970 ESPOO

2. Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua jättämällä kilpailujulkaisuun kommentin Suomen kesäsäästä JA tykkäämällä julkaisusta. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun tai lain vastaiset kuvat, kommentit ja videot. Alatyyliset kommentit ja lapsille sopimaton materiaali ovat kommenteissa kiellettyä.

3. Osallistumisehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Tämän arvonnan kanssa tekemisissä olevat työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan

4. Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan 26.7.2017 kaikkien julkaisuun kommentoineiden ja tykänneiden kesken.

5 Palkinnot
Kilpailussa arvotaan kymmenen (10) kpl kylpylä Tropiclandian lippupaketteja. Lippupaketti sisältää kylpylän ja vesipuiston käytön sekä Buffet-ruokailun kahdelle (buffet tarjotaan saatavuuden mukaan, vaihdetaan tarvittaessa muuhun ateriaan. Lippupaketin arvo on 74 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni 48 h kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden valita voittaja uudelleen.

6. Palkinnon käyttäminen
Lippupaketti on käytettävissä kesäkauden 2017. Lippupaketin viimeinen käyttöpäivä on 13.8.2017.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

8. Muut ehdot
Arvonta ei ole Facebookin suosittelema, hallinnoima, tai sponsoroima – Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.